4 TRX -siirtoa, jotka auttavat sinua ajamaan vahvan

, ajateltiin, että ollaksesi parempi juoksija, jota tarvitset vain enemmän. Mutta nykyään lukuisat juoksuvalmentajat sanovat, että kyse on kaikesta ristiharjoittelusta. “Kun juokset paljon – valitset sitten pitkiä matkoja vai vain kerätään mailia ympäri vuoden – kehosi voi hajota ja voit loukkaantua”, sanoo henkilökohtainen valmentaja Alex Morrow, henkilökohtainen valmentaja ja päättäväisen omistaja, Alex Morro Juoksu Birminghamissa, Alabamassa. ”Siksi sinun täytyy pysyä vahvana. Voimaharjoittelulla olet todennäköisempi pitää oikea muoto, vähentää vammariskiä ja huomaat, että pystyt ajamaan nopeammin ja edelleen. ”

Jos sinulla on pääsy TRX -jousituskouluttajaan, harjoitusjärjestelmään, joka koostuu kahdesta ankkuripisteestä roikkuvasta hihnasta (kuten seinä, ovi tai baari), voit työskennellä koko vartaloasi – etenkin ytimesi. “Juoksijalle ydin on voimasi, joten se, että TRX keskittyy kyseiseen alueeseen, tekee siitä ihanteellisen”, Morrow sanoo. ”Lisäksi TRX -harjoituksissa on tyypillisesti epätasapainon elementti. Mitä paljon enemmän teet ne, sitä paremmin pystyt vakauttamaan kehosi – taito, joka on tärkeä juoksemiseen. ”

TRX -harjoitukset juoksijoille

Seuraavat neljä TRX -jousituskouluttajan liikkeitä rakentavat lihasten elintärkeitä Boca Juniors Paita parempaan juoksumuotoon ja vammojen ehkäisyyn. Aloita kolmella viidellä toistolla ja työskentele tiesi jopa kolmeen 10 toistoon jokaisesta näistä harjoituksista.

TRX: n yhden jalan kyykky
Tavoitteet: Glutes, neloset, takaisku

Aloita seisovassa asennossa pitämällä sopimusta kummassakin kädessä. Taivuta paras polvi hieman ja nosta vasen jalka suoraan edessäsi muutama tuuma maasta. Kyykky alas, pitäen vasen jalka maasta ja pitämällä rintakehäsi ylös ja ydin kiinnittyi. Varmista, että paras polvi pysyy parhaan Gamba Osaka Paita nilkan yli (älä anna polven mennä liian pitkälle eteenpäin). Työnnä paras jalka palataksesi seisomaan. Viimeistele kaikki toistot yhdellä jalalla ennen siirtymistä toiseen. Jos haluat tehdä tämän siirtämisen hieman helpommaksi, taivuta etujala tai anna sen jalan kantapää levätä maassa.

TRX Cross-tasapainoinen lunge
Kohteet: Gluteus Medius (lonkan ulkopinta)

Aloita seisovassa asennossa pitämällä sopimusta kummassakin kädessä. Astu diagonaalisesti takaisin parhaalla jalalla, jotta se laskeutuu vasemman jalan ulkopuolelle. Laske alaspäin (ikään kuin tekisit curtsy), kunnes vasen reisi on yhdensuuntainen lattian kanssa. Pysy varmuuskopiossa ja toista kaikki toistot yhdellä jalalla ennen vaihtamista toiseen.

Trx vino rypisty
Kohteet: ydin – etenkin vinot – -haut, aseet

Aloita lankkuasennosta, kädet hartioiden alla, selkä suoraan, ydin kiinnitetty ja jalat kahvojen kehtossa. Sieltä pidä jalat yhdessä ja vedä polvia suoraan rintaan, työnnä ne sitten parhaiten takaisin ulos antamatta lantiota leviämään. Vedä seuraavaksi polvet kulmaan kohti parasta kyynärpäätäsi. Vedä sitten ne kulmaan kohti vasenta kyynärpäätäsi. Se lasketaan yhtenä edustajana.

Trx ripustettu lunge
Tavoitteet: Glutes, neloset, takaisku, lonkkahousut

Seiso päin seinästä parhaalla jalalla molemmissa kehtoissa. Istu alas yhden jalan haisevaksi pitämällä vasemman säärin kohtisuorassa lattiaan kuin mahdollista. Laske alas, kunnes paras polvi koskettaa käytännössä maata, ja työnnä sitten kantapään läpi, nouse takaisin ylös. Pidä rinnassa pystyssä, ydin kiinnitettynä ja hartiat takaisin koko ajan. Toista kaikki toistot yhdellä jalalla ennen siirtymistä toiseen.

Nämä tiedot on tarkoitettu vain koulutustarkoituksiin, eikä niitä ole tarkoitettu lääketieteellisen diagnoosin tai hoidon korvaamiseksi. Sinun ei pitäisi käyttää näitä tietoja diagnosoida tai hoitaa terveysongelmia tai ehtoja. Tarkista aina lääkäriltäsi ennen ruokavalion vaihtamista, nukkumistottumuksesi muuttamista, lisäravinteiden ottamista tai uuden kunto -rutiinin aloittamista.

Alice Oglethorpe

Alice Oglethorpe on freelance -kirjailija ja toimittaja, joka sijaitsee Chicagossa, IL. Hän kattaa terveyden, onnellisuuden, kunton ja kaiken muun, joka kiinnostaa hänen kiinnostustaan. Hänen työnsä on esiintynyt O Oprah -lehdessä, itsenäisessä, muodolla, kunto-, Redbook, terveys, paremmat kodeja ja Real Betis Balompie Paita puutarhoja, nykyään psykologiaa, hyvä taloudenhoito ja paljon muuta.

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.