4 syytä, miksi etälääketiede saattaa olla ihanteellinen sinulle

Muista, milloin ainoa tapa nähdä lääkäri oli, todellakin mennä katsomaan sellaista? Nykyään telelääketiede osoittaa terveydenhuollon harjoittamista etäisyydestä televiestintätekniikoilla, antaa yksilöiden hoitovaihtoehdoista tavanomaisen toimistovierailun ulkopuolella. Ja toistaiseksi tulokset ovat olleet lupaavia.

Amerikan perhelääkärien akatemia antoi politiikan lausunnon, jonka mukaan se tukee etälääketiedettä pitkittäishoidon tukemisella tavalla ja asianmukaisten hoitostandardien puitteissa. Ja yksilöt näyttävät antavan sille myös peukalon: Telemediciinin ennustetaan räjähtävän odotettavissa oleville seitsemälle miljoonaa Yhdysvaltain yksittäistä käyttäjää vuoteen 2018 mennessä, kun se vuonna 2013 on 350 000, lääkärin trendien raportin mukaan.

Etkö ole varma, onko teknologiakeskeinen terveydenhuolto sinulle ihanteellinen? Tässä on muutama syy, jonka haluat ehkä kokeilla telelääketiedettä:

Se on paljon helpompaa: sen Kroatian Jalkapallomaajoukkue Paita sijaan, että varaisit tapaamisen keskimäärin 24 päivää etukäteen ja istuen sitten ikuisesti odotushuoneessa – lääkärin tapaamisen keskimääräinen odotusaika Yhdysvalloissa on 18 minuuttia ja 13 sekuntia – voit kommunikoida lääkärisi kanssa silloin, kun sinulle on kätevä. Jotkut etälääkeyhtiöt tarjoavat suoraa sähköpostiviestintää perusterveydenhuollon lääkäreiden kanssa, kun taas toiset antavat yksilöille mahdollisuuden vaihtaa tekstimaisia viestejä hallituksen sertifioiduilla lääkäreillä. Toiset toimittavat video- ja puhelintapaamisia yleisiin vaivoihin, kuten flunssa. Monet näistä palveluista ovat täysin helposti saatavilla älypuhelimien tai tablettien kautta, mikä osoittaa, että lääkärit voivat määrätä lääkkeitä ja diagnosoida käytännössä peruskysymykset-henkilökohtaisesti vierailua.

Se on paljon mukavampaa: istuu usein vain lääkärin toimistossa – etenkin odotushuoneessa – voi olla stressaavaa. Telelääketieteen avulla voit saada tarvitsemasi hoidon sängyssä, postittamalla sohvalle tai hengailla keittiön pöydälläsi.

Se on paljon helpompaa pysyä järjestäytyneenä: Telemedicine voi antaa niin paljon paperityötä seurata työkaluja, joita tarvitset papereidesi järjestämiseen. Useiden etälääketieteellisten palvelujen avulla voit tallentaa aiemmat viestit ja sairaustiedot turvallisessa, salasanasuojatussa sovelluksessa, johon voit käyttää milloin tahansa. Ei paljon enemmän seuloa muistiinpanojen ja tulosteiden avulla!

Se voi säästää rahaa: Tyypillisesti ainoa tapa saada lääkärin panos jopa yksinkertaisimpiin kysymyksiin on toimistovierailun perustaminen, joka yleensä osoittaa haarukon kopioinnin ja mahdollisesti muiden maksujen yli. Telemedicine eliminoi toimistovierailun tarpeen. Tällaiseen virtuaaliseen hoitoon liittyy usein pienempi maksu, ja usein se on jopa ilmainen! Perustuen terveystutkimuksen arvoon, jossa tutkitaan yli 11 281 henkilöä yli 11 281 henkilöä, jos telelääketiede olisi korvauksena 100 prosenttia toimistovierailuista, se säästää lähes yhdeksän vuotta matka-aikaa, viisi miljoonaa mailia ja melkein 3 miljoonaa dollaria kustannuksia.

Jos et ole varma mistä aloittaa, puhu lääkärillesi mahdollisista telelääketieteellisistä vaihtoehdoista, joita he voivat tarjota tai jos ne olisivat avoimia idealle. Lisäksi tutustu yrityksiin, sovelluksiin ja palveluihin, jotka toimittavat etälääketiedettä, ja katso, käytetäänkö niitä alueellasi ja vakuutussuunnitelmasi kattamista.

Nämä tiedot on tarkoitettu vain CF Monterrey Paita koulutustarkoituksiin, eikä niitä ole tarkoitettu lääketieteellisen diagnoosin tai hoidon korvaamiseksi. Et saa käyttää näitä tietoja terveysongelman tai sairauden diagnosoimiseen tai hoitamiseen. Tarkista aina lääkäriltäsi ennen ruokavalion vaihtamista, nukkumistottumuksesi Nagoya Grampus Paita muuttamista, lisäravinteiden ottamista tai uuden kunto -rutiinin aloittamista.

Emma Leyton

Emma Leyton levittää sanan terveellisestä elämästä Fitbit -ryhmän terveydelle. Kaikista terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista, Emmalla on intohimo työterveyteen ja hyvinvointiin ja miten se vaikuttaa positiivisesti kansojen elämään. Löydät hänen työmatkansa minne tahansa jalka, juoksemalla San Franciscon kukkuloita, paahtamalla ruusukaalia uuniinsa ja sekoittaen smoothieja hänen Vitamixiin.

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.