DNP-hyvä, paha ja ruma

, kirjoittanut Josh Hodnik

DNP on kyseenalainen kemikaali kehonrakennusmaailmassa, joka on saanut kiitosta kyvystään, joka on vuodattanut kehon rasvaa lyhyessä ajassa, mutta se on myös saanut kohtuullisen osuutensa kritiikistä. Kemiallinen 2,4 dinitrofenoli (ymmärretty myös DNP: ksi) on todennäköisimmin saamansa bashing -arvoinen. Erilaiset ihmiset ovat kuolleet tämän kemikaalin nauttimisesta, koska se tarkoittaa kehon rasvan menettämistä erittäin nopeasti.

On arvioitu, että yli 60 ihmistä on kuollut DNP: n hyödyntämiseen. DNP: hen tuntevilla ihmisillä on erittäin vahva kontrasti. Lukuisat uskovat, että DNP: n käytöstä johtuvat kuolemat tapahtuvat vain, kun kemikaalia väärinkäytetään, samoin kuin muut uskovat, että tämä lääkitys voi olla tappava, vaikka otetaan huomioon tiukan protokollan linjat, joita on ehdotettu vuosikymmenien ajan. En ole täällä ehdottaa, että kummallakin osapuoli on paras tai väärä, mutta yksinkertaisesti tosiasioiden määritteleminen.

DNP: ksi ymmärretty kemikaali toimii estämällä F0F1 -adenosiinitrifosfaattia tai ATP: tä, syntaasimolekyyliä kehossa. ATP: tä käytetään solun energiansiirtoon, siirtämällä energiaa soluihin. Keho muuntaa adenosiinidifosfaatin ATP: ksi ja muuntaa sen takaisin adenosiinifosfaatiksi käytön jälkeen. DNP estää tätä synteesiä ja energiaa karkotetaan lämpöä.

Tämä johtaa noin 50 prosentin aineenvaihdunnan lisäykseen, mikä on johtanut rasvan menettämiseen punnan kehon rasvaa päivässä. Tämä on jotain, joka stimuloisi kiinnostusta minkä tahansa tyyppiseen laihduttajaan.

DNP on ollut tuotannossa käytännössä vuosisadan ajan, samoin kuin ensimmäistä kertaa Ranskan ammusten tehtaiden teollisuusasteikolla ensimmäisen maailmansodan aikana. Se sekoitettiin pikriinihappojen kanssa räjähteiden valmistamiseksi, samoin kuin työntekijöille, joille DNP: lle kohdistettiin räjähteitä, kokenut painonpudotusta, kohonnut kehon lämpötila ja äärimmäinen hikoilu. Tänä aikana DNP -altistumiseen liittyvästä vaarasta ei ollut paljon ymmärrettyjä, samoin kuin lukuisia kuolemia tapahtui tämän tiedon puutteen vuoksi.

Vuonna 1931 suoritettu Stanfordin yliopiston tutkimustutkimus osoitti, että DNP: llä oli kyky vähentää huomattavasti kehon rasvaa lyhyessä ajassa, samoin kuin tämä tutkimus johti siihen, että DNP löysi menetelmänsä lukuisiin ruokavaliosuunnitelmiin sekä lääkkeisiin. Liittovaltion lääkityshallinnoa perustettiin vasta vuonna 1906, samoin kuin silloin, kun DNP: tä käytettiin ruokavaliosuunnitelmana lääkityksenä, tällä organisaatiolla ei ollut kykyä seuloa sitä, mitä käytettiin ja tarjottiin väestölle, kuten se tekee tänään. Muista, että tämä oli aika, jolloin amfetamiinit eivät olleet hallittu lääke, samoin kuin tyypillisesti kaupanimellä Benzadrine dekongestantiksi.

2,4 dinitrofenoli on erilainen eläin kuin kaikki aineet, joita on käytetty painonpudotukseen vuosien varrella. Nykyään sitä käytetään myös väriaineiden että puun säilöntäaineiden tuottamisessa, samoin kuin torjunta -aineena. Yleensä monilla lääkkeillä, joita on käytetty rasvanmenetykseen kehonrakentajien kanssa, on ollut jonkin verran lääketieteellistä käyttöä kerralla, paitsi DNP. Vaikuttaa siltä, että jonkun olisi pitänyt melko palloa nauttiakseen kemikaalista, jota tuotetaan torjunta -aineena tai räjähtävänä tai joka on ymmärretty keittävän ihmistä sisältäpäin. Ymmärretty kyky tarkalleen kuinka DNP sulaa rasvat ovat saaneet monet ihmiset huomiotta nämä tosiasiat.

Vuonna 1981 Texasissa sijaitseva lääkäri (tohtori Bachynsky) käsitteli teollista DNP: tä tableteihin, joita hän markkinoi ja annettiin henkilökohtaiseen painonpudotuskeskukseen nimellä Mitcal. Tähän saakka, 2,4 dinitrofenolia oli käytännössä ollut ennenkuulumaton, koska sen alustava kiellon vuonna 1938. Tohtori Bachynsky väitti kohteleen 14 000 painonpudotusta asiakasta DNP: llä. Asiakkaat alkoivat ilmoittaa sivuvaikutuksia, kuten hengenahdistusta, kuumetta, samoin kuin FDA: n hikoilua vuonna 1982, samoin kuin yksi asiakaskuoli ilmoitettiin vuonna 1984, mutta kuolemaa pidettiin tarkoituksellisena yliannostuksena. Vuonna 1986 tohtori Bachynsky tuomittiin lääkityslainsäädäntörikkomuksista samoin kuin sakotettiin, samoin kuin kielletty DNP: n jakaminen kaikenlaisille potilaille. Hän jatkoi DNP: n käyttöä moniin lääketieteellisiin väitteisiin, samoin 2008 myöhemmin vuonna 2008 petoksista suhteessa liiketoiminnan mainontaan, joka perusti DNP: n hyödyntämään Euroopassa syöpähoidona.

Steroidi -guru ja tuomittu steroidi jälleenmyyjä Dan Duchaine tapahtui tyydyttämään tohtori Bachynsky vankilassa, kun entinen lääkäri suoritti liittovaltion vankeusrangaistuksen ryöstöstä sekä IRS: n petoksesta. Duchaine kiehtoi kuulla Bachynskyn tarinan DNP: stä, samoin kuin kun Duchaine oli poissa vankilasta 90-luvun lopulla, hän mainitsi DNP: n ”rasvan menetyksen huumeiden kuninkaaksi”, samoin kuin tämä aloitti DNP: n uuden uuden ajan. Tohtori Bachynsky oliErittäin iso yli Borussia Monchengladbach Paita 14 000 asiakkaan asiakaskunta, mutta Dan Duchainen noudattamalla tätä lukua on kääpiö. Hänen noudattamisensa Racing Club de Avellaneda Paita aiheutti uutisia DNP: stä paitsi leviämään valtakunnallisesti, riippumatta siitä, kuinka maailmanlaajuisesti. Yhdistyneen kuningaskunnan elintarvikkeiden yleinen yritys antoi varovaisuuden vuonna 2003, jossa täsmennettiin, että DNP oli haitallista kuluttaa.

DNP: n vaarat on ymmärretty yleisesti vuosia. Aivan ensimmäinen DNP: n kuolema ilmoitettiin vuonna 1918. Koska silloin on löydetty joukko lyhytaikaisia ja pitkäaikaisia sivuvaikutuksia. Kaihi on ollut sivuvaikutus, joka on koskenut lukuisia käyttäjiä. Vaikka vain yksi prosentti DNP -henkilöistä todella koki kaihia, kehonrakentajien visioongelmista on edelleen huolestunut, jotka käyttävät nykyään Saksan Jalkapallomaajoukkue Paita lääkitystä. DNP: tä hyödyntäviltä ihmisiltä on yleisesti ilmoitettu epäselvästä visiosta, mutta tämä näyttää katoavan, kun hyödynnetään. DNP aiheuttaa kehon huomattavan hapettumisjännityksen, mikä voi aiheuttaa vaurioita, vaikka hyödyntäminen on lyhytaikainen.

Yritän laittaa asiat näkökulmaan parasta, mitä voin täällä täällä olevilla tiedoilla. Näemme, että vuonna 1984 oli yksi kuolema 14,00 DNP: n henkilöiden joukossa, joita lääkäri seurasi, samoin kuin kuolemasta itsestään aiheutuneena. DNP: hen on liitetty 61 dokumentoitua kuolemaa, koska silloin kaikki saivat tietonsa sekä DNP: n verkosta, koska lääkäri ei seurannut heitä. Tämä osoittaa, että DNP: n mukana olevat vaarat vähenevät, kun sitä tulisi ottaa. Uskonko, että DNP on riskitön rasvan menetys? Ei ollenkaan, uskon, että se on haitallisin lääke insuliinin takana, jota kehonrakentajat hyödyntävät. Minusta tuntuu myös, että DNP: hen sisältävä vaara voidaan vähentää huomattavasti, kun henkilöllä on ymmärrys siitä, miten tämä yhdiste otetaan, samoin kuin silloin, kun kirjekuoren työntämistä ei vaadita äärimmäisillä annoksilla. Minkä tahansa tyyppiset yhdisteet voivat aiheuttaa ongelmia, kun niitä käytetään ylimääräisesti.

Asetaminofeenin on ilmoitettu olevan vastuussa 980 kuolemasta vuodessa, kun sitä käytetään yli. DNP on lääkitys, jolla on paljon vähemmän virheavaraa kuin jotain asetaminofeenia, samoin kuin sitä olisi käsiteltävä tällä tavalla. Vaikka sillä on mahdollisuus olla erittäin tehokas kehon rasvan polttamisessa, sillä on myös suurempi tulevaisuudennäkymä pitkäaikaisista sivuvaikutuksista, mukaan lukien kuolema.

Leave a Reply

Your email address will not be published.