7 syytä ruoan hakkuun käyttämiseen, painon menetyksen jälkeen

, olet todennäköisesti kuullut kalorien laskemisen voi auttaa sinua laihduttamaan. Mutta vaikka muutaman kilon pudottaminen ei ole tavoittiluettelossasi, ruoan kirjaaminen Fitbit -sovellukseen voi asettaa sinulle useita “ah ha” -hetkiä. Syömäsi seuranta antaa sinulle suuren kuvan näkymän ruokavaliosta, mikä tekee sinusta paljon tietoisemman suosikkiruoistasi, annoskokoista, ei niin terveellisistä tottumuksista ja varaosahaluista. Se voi myös näyttää syömäsi makroravinteiden FC Utrecht Paita erittelyn, joten näet todelliset numerot – sen sijaan, että vain arvaileminen!

Proteiinien saannin tasapainottamisesta urheilun suorituskyvyn parantamiseen, tässä on seitsemän syytä seuraamaan saannisi.

Syy #1: Yrität ylläpitää painonpudotusta

Takaiskuja on odotettavissa – kuka tahansa, joka on koskaan laihduttanut, voi kertoa sinulle sen. Mutta miten käsittelet niitä, määrää, nousetko takaisin raiteilleen vai liu’utatko liukas kaltevuus painon palautumiseen. Jos huomaat punnan hiipivät uudelleen, aloita ruokasi kirjaaminen! Se voi auttaa sinua keskittymään ja havaitsemaan, missä nuo ylimääräiset evästeet tai cocktaileja hiipivät.

Syy #2: Olet kasvissyöjä

Kasvisruokavalio voi olla älykäs syömisstrategia, mutta ravitsemuksellisten tarpeidesi tasapainottaminen ja vastaamiseen tarvitaan hieman enemmän vaivaa. Erityisesti kiinnitä huomiota proteiiniin – sen tulisi olla 10–35 prosenttia päivittäisistä kaloreistasi. Katso ruokalokissasi makrojen hajoamista tunnistaaksesi, oletko terveellisellä alueella. Ei aivan siellä? Kummuta kasviproteiinit, kuten pavut, linssit, edamame, pähkinät ja soija, sisällyttämällä pienen määrän jokaiseen ateriaan ja välipalaan. Tarkista sitten takaisin ruokalakillasi taataksesi, että olet tiellä.

Syy #3: Tarkkailet suolan saantiasi

Jos lääkäri käskee sinua rajoittamaan suolaa ruokavaliossa, ruoan hakkuut voivat auttaa sinua havaitsemaan ojenneen lähteet. Aloita aterioiden ja välipalojen, erityisesti pakattujen ja valmistetujen ruokien syöttäminen, mikä lisää yli 75 prosenttia natriumista keskimääräisessä amerikkalaisessa ruokavaliossa. (Pro -vinkki: Fitbit -sovelluksen viivakoodin skanneri on hyödyllinen nopeaan kirjautumiseen.) Kun olet tehnyt sitä muutaman päivän, kirjaudu Fitbit -kojelautaan verkossa ja siirry ruokalokillesi (napsauta “Log” -kohdassa Yläosa, sitten ”ruoka”) nähdäksesi päivittäisen natriumin saannin.

Syy #4: Leikkaat hiilihydraatteja

Vähähiilihydraattisen ruokavalion noudattamisen jälkeen? Leikkaaminen tai kokonaan eliminointi tietyt ruuat voivat saada sinut menettämään välttämättömät ravintoaineet, kuten kuitu. Kirjaudu ateriasi ja välipaloja muutaman päivän ajan, siirry sitten online -kojelaudaan ja tarkista, saatko suositellun päivittäisen määrän (25 grammaa naisille ja 38 grammaa miehille). Tee se, jotta vältetään hidas suolisto, ennen kuin järjestelmäsi tukkeutuu.

Syy #5: Yrität saada lihaksia

Jotta irtotavarana sinun on oltava yhteistyössä hyvä liikuntaohjelma, jolla on vankka ravitsemusstrategia. Ruoan saannin kirjaaminen muutaman päivän ajan voi auttaa sinua ymmärtämään, kuinka lukuisia lisäkaloreita tarvitset painon saamiseksi. Sitten on välttämätöntä seurata, varmistaa, että saat nuo ylimääräiset kalorit ja tasapainottaa makrojasi. Oikean määrän proteiinimäärän hankkiminen heti harjoituksen jälkeen on välttämätöntä lihasmassan rakentamiselle.

Syy #6: Taistelet ruoan herkkyyden kanssa

Ruoan herkkyydet voivat olla hankalia havaita, mutta ruoka -tukin pitäminen on ensimmäinen askel kohti laukaisemien selvittämistä. Tallenna kaikki syömäsi ja merkitse oireillesi päivän aikana, jotta voit tunnistaa kuviot. Saatat huomata, että valkosipuli antaa sinulle vatsavaivoja, liian paljon juustoa johtaa päänsärkyyn tai sitrushedelmät ampuvat happamasi refluksisi. Puhuminen rekisteröidyn ravitsemusterapeutin kanssa reaktioistasi ja yhteistyöstä selvittääksesi, mikä häiritsee sinua ja mitä voit syödä, on aina hyvä idea.

Syy #7: Käytät paljon

Jos kuntotavoitteisiisi sisältyy teippi tai ikäryhmän palkintopaikan hankkiminen, oikein syöminen on yhtä välttämätöntä kuin harjoitussuunnitelmasi. Nykyinen ajattelu viittaa kilpailukykyisiin urheilijoihin (ja niihin, jotka treenaavat heidän kaltaisiaan) hyötyä kalorien ja makrojen manipuloinnista harjoittelutason ja intensiteetin mukaan. Joten kun harjoittelet kovasti, kehosi pitäisi saada paljon enemmän kaloreita ja hiilihydraatteja, ja lepo- ja kapenevien viikkojen aikana voit lievittää. Ruoan hakkuut voivat auttaa sinua pääsemään näiden lukujen typeriin rakeisiin ja saavuttamaan kaikki suorituskykytavoitteesi.

Viikon viettäminen ruokasi kirjaamiseen ja kaikkien Fitbit-sovelluksen tarjoamien ravitsemusominaisuuksien tunteminen voi olla silmien avaamista. Saat suuren kuvan näkymän kaloritarpeistasi ja pystymään seuraamaan makrojasi. Ja kaivaminen vielä paljon enemmän tietoihin online -kojelaudassa saattaa paljastaa paikkoja, joissa voit parantaa (niin kauan, oivallinen suola; hei, täysjyvät ja kuitu!). Se mitä huomaat syömisestäsi, voi auttaa sinua pitämään sinut tiellä kohti Santos Laguna Paita henkilökohtaisen terveyden ja kuntotavoitteen saavuttamista.

Nämä tiedot on tarkoitettu vain koulutustarkoituksiin, eikä niitä ole tarkoitettu lääketieteellisen diagnoosin tai hoidon korvaamiseksi. Sinun ei pitäisi käyttää tätäS -tiedot terveysongelman tai sairauden diagnosoimiseksi tai hoitamiseksi. Tarkista aina lääkäriltäsi ennen ruokavalion vaihtamista, nukkumistottumuksesi Rangers FC Paita muuttamista, lisäravinteiden ottamista tai uuden kunto -rutiinin aloittamista.

Tracy Morris

Tracy Morris on Fitbitin johtava ravitsemusterapeutti. Etelä -Afrikan ravitsemus- ja ruokavaliotutkinnolla hän on myös australialainen akkreditoitu harjoittelija ravitsemusterapeutin ja kansainvälinen jäsen Yhdysvalloissa. Viimeisen 20 vuoden aikana Tracy asui viidessä eri maassa inspiroimalla ihmisiä ympäri maailmaa terveiksi. Hän asuu tällä hetkellä Sunny Sydneyssä, Australiassa, missä hän auttaa Fitbit -faneja ympäri maailmaa elämään parhaan elämänsä. Kun hän ei työskentele, juoksee kolmen pienen lapsensa jälkeen tai harjoittaa Pilatesia, hänet voidaan löytää siemaillen Pinot Noiria miehensä kanssa katsomassa aurinkoa.

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.