Athletic -korvaukset käyttävät yhden silmänsä Michaelia, joka bisping “luvan” taistella Jake Paul

Aston Villa FC Paita taisteluurheilun maailmassa. Aina on heikompi linkki.

Yhdysvaltain komissiossa vaihtelevat määriteltyjen sekä heimojen AS Roma Paita korvausten suhteen heimojen komissiolle. Kanadassa ne vaihtelevat maakunnasta maakunnasta. Sitten Albertan erityisessä maakunnassa se hajoaa vielä paljon enemmän komissioilla monimuotoisesti kaupungista toiseen. Lisäämällä vielä yhden ryppyjen asioihin aivan ensimmäisellä Albertassa sijaitsevalla kansakunnalla aivan Calgaryn ulkopuolelle on oma korvauksensa (voin hävittää pelissä olevista laillisuuksista aivan ensimmäisestä kansakunnan korvauksesta, mikäli Kanadan rikoslain sanamuoto, mutta säästän sen kiertotietä varten vielä yksi päivä). Promoottorilla, joka yrittää Vissel Kobe Paita löytää palvelun sijaintia, ei ole pulaa vaihtoehdoista. Sekä heillä ei selvästikään olisi mitään ongelmaa löytää eläkkeellä oleva UFC -keskiasteen mestari Michael bisping “luvan” laatikkoon.

Miksi tällaisen taitavan kilpailijan tarjoaminen lupa olisi kiistanalainen? Koska eläkkeelle siirtyessä se ymmärsi maailmalle, että herra Bispingillä on vain yksi silmä. Hän ei ole nyrkkeilijä, on eläkkeellä, samoin kuin yksi silmä!

Kaikesta tästä huolimatta Tsuut’ina, ensimmäinen kansakunta siirtyi verkkoon kertoakseen Jake Paulille ja Michael Bispingille, että he ovat avoinna liiketoiminnalle. Videossa, joka puhuu puolestaan, he luetteloivat tarvittavat lääketieteet. Näkökoetta ei mainita. Virkamiehet kompastuvat jopa yrittäessään löytää sanoja MRI: lle, jota ei tarvita kuitenkin “suositellaan”.

Kun rahaa on riittävästi, samoin kuin tunnetta kiertää, on aina korvaus, joka on valmis avaamaan ovensa. Tämä on nykyinen esimerkki monista.

Mainos

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

Lakisääteiset elintarvikkeet uskoivat Michael Bispingin hallinnon oikeusjutun 18. vuoden 2017 kanssa 1 kommentin kanssa
Albertan kunnat Soita maakuntaan suurten taistelevien urheilukomission jaaruun 7. päivä 2014 1 kommentin kanssa
Michael Bisping / Anthony McGann -vaatimus antaa käsityksen “kreivikunnan” UFC -tuloista sekä muista rahallisista yksityiskohdista 16, 2018 1 Kommentissa

Leave a Reply

Your email address will not be published.