6 Kehokuvavahvistimia Kaikki tyttäret tarvitsevat

Olen äiti kolmelle tytölle, joten kehon kuva on jotain, joka tulee paljon talossamme. Yritän olla avoin ja totuudenmukainen tyttäreni kanssa, varsinkin kun se koskee painoa-tarkista, mitä tapahtui, kun tyttäreni Reece, ja punnitsin itseämme-mutta katsotaanpa sitä: voisin olla kehon kuvausasiantuntija ja tyttäreni silti Ajattele: ”Voi äiti; Hän ei tiedä mitään. ”

Olisin valmis arvaamaan, että tunnet todennäköisesti samalla tavalla. Tätä silmällä pitäen tässä on kuusi hienovaraista tapaa välittää kehon luottamus tyttärellesi.

Kuinka auttaa tyttäresi kehittämään terveellistä kehon imagoa

Näytä hyvää Qatarin Jalkapallomaajoukkue Paita esimerkkiä. Lapset oppivat todennäköisesti paljon enemmän siitä, mitä he ovat kiinni “mitä he” opetetaan “, mikä tarkoittaa, että he todennäköisesti näkevät kuinka käsittelet suhdettasi kehosi paljon tyypillisemmin kuin he kuulevat kehon luottamuksesi ohjeita, joten pidä huolta itsestäsi. Ohjaa tyttäriäsi juhlimaan ketä he ovat – jopa asioita, joita he haluavat muuttaa – elämällä niin itse.

Kannusta osallistumista urheiluun. Tämä ei tarkoita, että tyttäresi on oltava joukkueen kapteeni tai liittyä joukkueeseen ollenkaan. Esittele hänelle vain asioita, joita hän voi ilahduttaa tekemisessä, ja se saa hänet ylös ja liikkuu muutaman kerran viikossa. Jos hän voi alkaa tunnistaa ruumiinsa työkaluksi – jotain, jonka kanssa Palmeiras Paita hän voi hypätä, uida ja poljin kanssa -, hän alkaa yhdistää sen miellyttäviin kokemuksiin ja vaikutusmahdollisuuksiin kuin virheisiin.

Avaa viestintälinjat. Mielestäni on välttämätöntä, että kodissasi on vuoropuhelu ajoittain kehon kuvasta ja jopa kehon ongelmista. Et halua toimia niin kuin se ei ole jotain, jonka kanssa se on jotain, koska se on jotain, jota monet naiset lopulta navigoivat koko elämäänsä. Joten kerro tyttärellesi, että olet aina valmis ja valmis puhumaan.

Tukea hänen suhteitaan. Mitä paljon enemmän yhteyttä, tuki ja rakastat tyttäresi tuntevat, sitä vähemmän todennäköisesti hän keskittyy yksinomaan hänen ulkonäkönsä. Elämä on täydellinen ja rikas kokemus, ja kun hän voi jakaa sen muiden kanssa, hän ei tunne niin paljon tarvettaan määritellä hänen ruumiinsa. Elämästä tulee paljon enemmän hänen kokemuksistaan ja vaihtamistaan muiden kanssa kuin huolestuneita itsestään.

Esittele hänelle naispuolinen roolimalli. Toisinaan muukalainen voi pystyä vaikuttamaan lapsesi paljon enemmän kuin pystyt. Anna tyttäresi roikkua älykkään, taitavan ja luottavaisen vanhemman naisen ympärillä Liverpool FC Paita ja hän ymmärtää intuitiivisesti, että on olemassa lukuisia tapoja, joilla hän voi ilmaista itseään muuta kuin fyysisen itsensä kautta.

Auta häntä auttamaan muita. Muiden palveleminen ei ole vain hyvä asia, mutta se on lahja myös tyttärellesi. Se auttaa asettamaan asiat näkökulmaan. Esimerkiksi kodittomien ruokinta voi tehdä huolenaiheita hänen lonkansa ja rintakuvan koon suhteen, jotka eivät näytä aivan yhtä tärkeiltä.

Nämä ovat vain muutama vinkistäni. Jos annat heille laukauksen etkä tunnu olevani läpi, muista: Paras asia, mitä meistä voi tehdä tyttäreidemme auttamiseksi, on rakastaa heitä ja tukea heitä. Jos teet niin, teet hyvin.

Nämä tiedot on tarkoitettu vain koulutustarkoituksiin, eikä niitä ole tarkoitettu lääketieteellisen diagnoosin tai hoidon korvaamiseksi. Sinun ei pitäisi käyttää näitä tietoja diagnosoida tai hoitaa terveysongelmia tai ehtoja. Tarkista aina lääkäriltäsi ennen ruokavalion vaihtamista, nukkumistottumuksesi muuttamista, lisäravinteiden ottamista tai uuden kunto -rutiinin aloittamista.

Gabby Reece

Maailmankuulu urheilija, New York Timesin bestsellerikirjailija, vaimo ja äiti. Gabrielle Reece on entinen ammattimainen rantalentopalloilija ja Niken ensimmäinen naispuolinen edustaja. Hänellä on intohimo terveelliseen elämiseen ja kuntoon, joka on muokannut hänen ammattiaan ja tekee hänestä suositun johtajan terveyden ja hyvinvoinnin maailmassa.

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.