SFIA: n Topline -raportti osoittaa, että amerikkalaisten passiivisuusaste laskee

, kun maailma alkoi hitaasti avautua uudelleen vuonna 2021, amerikkalaiset pääsivät takaisin liikkeelle, sekä urheilun ja fyysisen kuntomarkkinayhdistyksen (SFIA) vuotuisen ylälinjan osallistumisraportin mukaan. Raportti seuraa kuuden ja vanhemman amerikkalaisten osallistumisastetta 120 erilaisessa urheilussa, kuntossa ja ulkopuolisessa toiminnassa, mukaan lukien osio, joka on omistettu COVID-19: n vaikutuksesta osallistumisasteen.

Toista vuotta peräkkäin passiteetti laski. Lasku 0,7% vuodesta 2020, passiivisuus on alhaisin mitä se on koskaan ollut. Vuoteen 2016 verrattuna aktiviteetti on kasvanut 7,8%-se on 16,8 miljoonaa paljon enemmän urheiluun osallistuvia ihmisiä ja fyysistä kuntoa viiden vuoden aikana. Vuoden Atletico Mineiro Paita 2021 alhaisemmat passiteettitasot ajoivat enimmäkseen Cerezo Osaka Paita 18-24 sekä 25-34 ikäryhmät, nuorten passiivisuuden kanssa-ikäryhmät 6-12 ja 13-17-myös vähentyivät viidennen vuoden ajan peräkkäin. Vaikka nämä aktiviteettimäärät ovat rohkaisevia, on vielä paljon työtä, koska yli 72 miljoonaa ihmistä on edelleen passiivista.

“2021 osoitti pandemiaystävällisiä aktiviteetteja, kuten tennis, golf, juoksu, vaellus, jooga, rullalautailu ja surffaus ovat edelleen suosittuja, kun taas muut vuonna 2020 hylätyt luokitukset alkavat toipua”, totesi Tom Cove, toimitusjohtaja SFIA SFIA .

SFIA: n jäljittämät seitsemän urheiluluokituksen aikana vesiurheilulajit olivat suurimman osallistumisen lisääntymisen 2,3 prosentilla, mikä noudatti huolellisesti ulkopuolisten urheilulajien kasvua 2,2 prosentilla. Joukkueurheilulajin lisääntyminen oli 1,8%, mutta osallistuminen pysyy edelleen alhaisemmalla kuin esiasetusten tasolla noin 2 miljoonaa vähemmän ihmisiä, jotka osallistuvat joukkueurheiluun vuonna 2021 kuin 2019.

Pickleball jatkaa poikkeuksellista nousua, ja se on viimeisen kahden vuoden aikana nopeimmin kasvava urheilu, ja osallistuminen kasvuun 39,3%. Jooga on kasvanut 12,8% täsmälleen samaan aikaan, joten se on yksi nopeimmin kasvavista toimista pandemian aikana.

Näemme edelleen huomattavan osallistumisen vaikutuksen suuriin tapahtumiin. Kesäajan olympialaisten ollessa sijainti vuonna 2021, osallistuminen voimisteluun, nopean softballin, uinti joukkueessa sekä tuomioistuinlentopalloissa, jotka kaikki kasvattivat yli 8%. Tämä on melkein kaksinkertainen kasvumäärän, Jalkapallo Paita jonka seuraava suurin joukkueurheilu näki.

Cove sanoo: ”Kun jatkamme jatkuvan, arvaamattoman pandemian vaikeuksia, olemme motivoituneita näkemään ihmisten jäävän terveys- ja hyvinvointiklubeihin sekä suuntautuvan takaisin tuomioistuimille ja kentille sekä jatkamaan aktiivista Elämän tapa, jonka he omaksuivat pandemian aikana. ”

Vuoden 2022 ylälinjan osallistumisraportti on ilmainen SFIA: n jäsenille ja sitä tarjotaan yleisölle ostettavissa napsauttamalla tätä 349 dollarilla.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Sähköposti

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.