Poistuminen helpoksi

päästiin tänään helpoksi ja leikkasin lyhyen juoksuni – päädyin tekemään noin 10,6 mailia. Bah. Sadetta oli, enkä voinut saada päätäni peliajoon. Ajattelin, että koska minulla on 11 viikkoa kilpailuun, voin ottaa AZ Alkmaar Paita yhden erityisen helpon viikon ennen kuin saan suuren koulutukseni. Ainakin päädyin 9:14 -vauhtiin, luulin menemään paljon hitaammin.

Okei. Mutta niin se on! En pääse irti. Ilmoitan virallisesti, että 11 viikon koulutusohjelmani alkaa huomenna ja työskentelen kovasti, jotta voin PR: n.
Uusimmat videoni

Epätavallinen kirja ja Netflix Review
Katsaus Book & Netflix -sarjaan – Unortort. Hyvä kuuntelu – kirja-, podcast- ja visuaaliset kodin viihdearvostelut.

Lisää videoita

0 sekuntia 7 minuuttia, 28 sekuntia

Seuraava
Kaunis kumppanini Pysch Wardissa: Memoir – Kirjakatsaus
05:31

Elää
00:00
08:21
07:28

Olen tunnettu siitä, että leikataan pitkiä juoksuja tai ACF Fiorentina Paita välttää nopeustyön kustannuksia – ei tällä kertaa. Seuraa niin, että minulla on toinen syy ajaa itseni kiitos.

Kun sain kotiin, olin kastettu ja minun piti kirjaimellisesti vaihtamaan Bayer 04 Leverkusen Paita vaatteistani ovella välttääksesi vettä kaikkialle. Fake kovat puulattiat ja vesi merkitsevät kuolemanloukkua jollekin, joka aina putoaa (lue: minä).

Posti suihku, tein munan sekoituksen. Tyypillinen sekoitukseni sipulia, sieniä, salsaa, pinaattia ja tonnia ketsuppia.

Yksi pala paahtoleipää maapallon tasapainossa ja kurpitsavoilla, toinen kurpitsan kermajuustolla (jonka raaputin puhtaasti leivän päiden kanssa).

Muutama tunti vain lensi ja oli aika lounaalle! Ben ja minä teimme yhteistyötä Annie’s Mac N -juusteessa ja salaatteja. Lisäsimme herneitä myös sekoitukseen.

Iso ol ‘kulho lounas hyvyydestä

Hei, huomasin juuri Ghirarhelli -suklaani Foodbuzz Swag Badista on auki … näyttää harmaakarhun, joka löysi tiensä koristoon.

Minulla oli tietysti pala – en yleensä ole maitosuklaa, mutta mantelit todella tekevät tästä.

Nyt minulla on IKEA -huonekaluja koottaviksi! (Lue: Istu lattialla, kun Ben kokoaa sen.) Mutta ainakin tarjoan rohkaisevia sanoja …

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published.