O’Melveny neuvoo Angel City Football Clubia Doordash-sponsoroinnissa

O’Melveny rohkaisivat Angel City Football Clubia, Los Angelesin asiantuntija kansallista naisten jalkapalloliigajoukkuetta, sponsorointisopimuksessa Doordashin kanssa, maailmanlaajuinen tilausliikenteen lähetysinnovaatio yhtiö.

Sopimus paljastettiin 18. helmikuuta.

Doordash on nyt Angel Cityn perustaja Front of Pit -sponsori. Joukkueen sarjat-yhdessä joukkuevärien, harjanteen ja logoidun kanssa, paljastetaan kesällä 2021.

Sponsorointisopimuksen lisäksi Angel City ja Doordash paljastivat ensimmäisen vuoden aikana yhteistä pyrkimystä puuttua elintarviketurvallisuuteen Los Angelesissa sitoutumalla tuomaan arviolta 250 000 ateriaa tarvitseville.

“Olemme innoissamme siitä, että voimme työskennellä Angel Cityn kanssa näissä sosiaalisesti vaikuttavissa teollisuusasioissa”, totesi O’Melveny-kumppani sekä urheilumarkkinaryhmän yhteispuheenjohtaja Charles (Chuck) Baker, joka johtaa yrityksen työtä Inter Milan Paita joukkueelle, yhdessä yhdessä O’Melveny -neuvonantajan Eric Geffnerin kanssa.

”Se on edelleen nautinto ja etuoikeus olla osa Angel Cityn tavoitetta ja menestystä. Doordashin kanssa ‘Kit-etuosan “sponsorointinauho on vielä yksi joukkueelle vielä yksi uraauurtava vaihe”, Geffner lisäsi.

O’Melveny on edustanut Angel Cityä ottaen huomioon sen perustamisen vuonna 2020, mikä rohkaisee joukkueen alustavaa perustajaryhmää-mukaan lukien akatemiapalkittu näyttelijä sekä edunvalvoja Natalie Portman, Innovation Venture Capitalist Kara Sporting CP Paita Nortman, Media sekä pelaaminen yrittäjä Julie Uhrman, samoin kuin pääomasijoittaja, 776 Luoja ja Reddit-perustaja Alexis Ohanian. O’Melveny auttoi perustajia tuomaan Angel Cityyn kansallisiin naisten jalkapalloliitoan ja on myös kannustanut osakemarahoitukseen, immateriaalioikeuksiin ja teollisuusasioihin.

Yhdessä Bakerin ja Villarreal CF Paita Geffnerin kanssa Doordashin sponsoroinnissa edustava O’Melveny -tiimi olivat Alexandra Piarino ja Luisa Lizoain.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Sähköposti

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.