Bodybuildingin painavat kysymykset

, kirjoittanut Geoff Roberts

Kehonrakennuksen maailmassa tai yleensä elämässä tässä asiassa harvat asiat ovat valehdellaan suunnilleen yhtä usein tai samassa määrin kuin paino. Olipa kyse rasvaisesta ihmisestä, joka vähentää väitettyä painoa, laiha henkilö ja/tai kehonrakentaja nostaen väitettyä painoa tai jopa henkilöä, kuinka paljon painoa he voivat tai nosti. Paino -aiheella on taipumus välttää totuutta, kuten IFBB Pro Jon Andersen, välttäen hiilihydraatteja. Tämä huomautetaan kehonrakennuspiireissä silloin tällöin, paljon erityisesti Lonnie “The Swami” -teperä, mutta sitä tarkastellaan harvoin tarkkaan. Kun tarkistetaan joitain eri ammattimaiden kehonrakentajien väitetyistä painosta vuosien varrella, käy selväksi, että suurimmalla osalla urheilijoistamme voi olla suurempia nenää kuin puunleikkaus oli alun perin tarkoitettu.

Olisi vastuutonta sanoa, että 100% urheilijoistamme lisää huomattavasti. Tämänkaltaiset lausunnot voidaan osoittaa väärin lyhyessä ostossa, kun tiettyjä urheilijoita on vertailu lavalla. Ensisijaisia esimerkkejä urheilijoista, joka kertoo totuuden, joka paljastaa vähemmän totuudenmukaisen urheilijan, ovat Dexter Jackson ja Phil Heath vuoden 2008 Olympiassa, Kai Greene ja Phil Boca Juniors Paita Heath vuoden 2012 Olympiassa sekä Dexter ja Branch Warren vuoden 2015 olympiassa. Vuonna 2008 Dexter väitti lavapainon 237 tai 238. Phil, samana vuonna, väitti painon 227. Nyt on tärkeää huomata, että Phil on 5’9 ”, kun taas terä on vain 5’6”. Katso näiden kahden vertailukuvia vuonna 2008 ja yritä kuvata, kuinka Dexter on Punnin Philin kymmenen puntaa, samalla kun se on kolme tuumaa lyhyempi. Stephen Hawkingilla olisi kätensä täynnä sitä. Pystyessämme hetkeksi Dexteriin, tulemme tämän vuoden Olympiaan, missä Dexter väitti painaavan noin 245 kiloa lavalla. Ikään kuin se, että hän ei selvästikään ole yli 10 täysimääräistä kiloa, kun otetaan huomioon, että hän voitti Sandow’n vuonna 08, ei riitä, sinulla on myös haara Warren -tekijä. Branch, joka väittää suunnilleen saman painon (245), on täsmälleen sama korkeus kuin Dexter, mutta on kaikissa näkökohdissa suurempi mahdollisilla aseilla. Hänen jalat ovat huomattavasti suurempia, suurempia puolivälissä ja paljon paksumpia etuosaa taaksepäin. Kuinka voi olla mahdollista, että nämä kaksi urheilevat samaa ruumiinpainoa? Ehkä haara on puolilintu, mikä tekee hänen luista onttoja? luultavasti ei.

Kehon painon hauskimmassa yrityksessä sinulla on paljon kiistanalainen Kai ja Phil vertailu vuoden 2012 MR Olympia -ennakkoluulosta. Urheilijoiden puolustuksessa tämä vertailu perustuu heidän prep -valmentajiensa, ei urheilijoiden itse esittämiin vaatimuksiin. George Farah väitti, että Kai painoi 265 ennakkoluulossa, kun taas Hany Rambod väitti, että Phil painoi 250 samana ajankohtana. Kai (joka on tuumaa lyhyempi kuin Phil) oli viisitoista kiloa raskaampi kuin Phil? Valitettavasti näiden väitteiden pätevyyden vuoksi meillä on paljon kuvia, jotka todistavat, että tämä ei yksinkertaisesti voi olla. George tarvitsee sponsoroinnin Burlington Coatin tehtaan kanssa vetääkseen niin paljon villaa silmämme päälle. Sitten on utelias tapaus Dennis “Big Bad” -susi. Jos joku on seurannut Club America Paita kiinnostuneena saksalaisen jättiläisen uraa, hän on vaatinut painoa High-260-luvulla ottaen huomioon vuoden 2007 olympian. Mikä tarkoittaa, että Dennisin mukaan hän ei ole lisännyt mitään painoa viimeisen kahdeksan vuoden aikana. Voi olla, että iso huono susi teki päätöksen fibistä vähemmän ja vähemmän vuosittain, aiheuttaen hänen väitteensä pysyvän täsmälleen samana, koska hänen todellinen painonsa kasvoi hitaasti. Joko niin, on selvää nähdä, että Dennis on epäilemättä asettanut painoa ottaen huomioon, että 2007!

Vuonna 1988 oli virallinen punnitus illalla ennen herra Olympiaa. Lähes kaikkien kilpailijoiden painot olivat yllättävän alhaiset suhteessa siihen, mitä he olivat väittäneet, mikä on suunnilleen yhtä epätavallista kuin selvittää, kenelle Oprah äänesti kahden viimeisen presidentinvaalien aikana. Nykyään Villarreal CF Paita julkisen punnituksen saaminen ei ehkä ole huono idea. Ainakin se olisi toinen spektaakkeli faneille katsella, samalla kun hän on tekemässä hyvää keskustelua ja keskusteluja, jolloin teollisuudelle annetaan jotain muuta keskustelemaan.

Vaikka se voi kuulostaa siltä, että tämä painon inflaatio on suora kaiva kehonrakentajille, se ei todellakaan ole. Niin typerä kuin se voi kuulostaa, ruumiinpainolla, jossa katsojalle tai tuomarille kerrotaan ja uskoo, on vaikutus siihen, kuinka hänen mielensä havaitsee käsillä olevan fysiikan, vaikka pienessä määrin. Oletetaan, että kaksi kilpailijaa kilpailevat toisiaan vastaan samalla korkeudella ja painolla. Jos yksi näistä kilpailijoista väittää olevansa viisitoista puntaa raskaampi kuin hän tosiasiallisesti on, ja toinen kilpailija kertoo ehdottomasti totuuden, monet ihmiset kokevat ensimmäisen kilpailijan automaattisesti olevan suurempi, kun he astuvat ulos lavalle. Tämän totuuden lopputulos on kilpailijat, jotka muuten olisivat vilpittömiä painonsa suhteen lisäämällä fysiikoilleen sadun punta yrittäen lopettaa kaikenlaisen reunan menettämisen. Tämä tapasiHOD voi tuntua merkityksettömältä, mutta kun olet ammatillisella tasolla huolehtimaan eroista ensimmäisen ja toisen välillä, mikään ei ole merkityksetöntä.

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.