Kehonrakennuksen ravitsemus: Maksimoi aineenvaihdunta, menetä rasvaa ja kehitä lihasmassa

10 kehonrakennusehdotuksia, jotka auttavat sinua maksimoimaan aineenvaihdunnan, menettävät ei -toivotun painosi ja viimeinkin kehittää paljon enemmän lihasmassaa parhaalla tavalla.

Craigin e -kirja: Turbulenssikoulutus

Omistautuneena kehonrakentajana teet juuri sen, mitä ammattilaiset sanovat. Sinä leikkaat samoin kuin liikut. Olet tehnyt ”kalorisi” korkeammalle kuin ”kalorit”. Joten sinun pitäisi menettää kehon rasvaa ja rakentaa paljon enemmän lihaksia, eikö niin?

Mutta jos et menetä kehon rasvaa, et ehkä silti maksa korkoa, joka usein unohdetaan painon ja rasvan menetyksen – aineenvaihdunta.

Ymmärsitkö, että päivittäin tekemäsi ruoalla, liikunnalla ja elämäntapavaihtoehtoilla on huomattava vaikutus aineenvaihduntaan?

Esimerkiksi, jos nälkää itseäsi sen sijaan, että noudattaisit käytännöllistä rasvan häviävää suunnitelmaa, aineenvaihduntasi hidastuu. Kun aineenvaihdunta hidastuu, kalvot ovat vähemmän. Sekä tämä tarkoittaa, että hankit rasvaa menettämisen sijasta.

Joten päivittäin, että jatkat hitaamista aineenvaihduntasi epäterveellisillä valinnoilla, saat vielä enemmän ja vielä enemmän pois rasvan menetystavoitteistasi. Tässä on tarkalleen kuinka voit maksimoida aineenvaihdunnan nopeasti sekä helposti.

Tässä ovat kymmenen parasta kehonrakennusehdotusta, jotka auttavat sinua maksimoimaan aineenvaihdunnan, menettävät ei -toivotun painon ja kehittyvät viimeinkin paljon enemmän lihasmassaa parhaalla tavalla:

1. Älä nälkää TSG 1899 Hoffenheim Paita itseäsi. Kalorien leikkaaminen on myös yksi pahimmista aiheista, joita voit tehdä kehollesi. Nälkää itsesi todella laukaisee sinut lakkaamaan paljon enemmän veden painoa West Ham United Paita sekä lihasmassaa kuin rasvaa.

2. Syö 6-8 pientä ateriaa päivittäin painottaen laihoja proteiineja, hedelmiä ja vegeeroita. Rasvan ja ei -toivotun painon tehokkaan menettämiseksi sinulla tulisi olla anutrementtisuunnitelma. Joten vietä pari tuntia vapaapäivänä valmistamalla niin paljon ruokaa, että voi tulevalle viikolle.

3. Syö aamiainen. Sinun pitäisi tehdä tämä ateria osa DailyMetabolismia lisäävästä suunnitelmastasi. Syö erittäin vähiten vähäisellä proteiinilla, juo greenteaa ja ota myös kuiturikas hedelmä saadaksesi rasvan menetyspäiväsi oikein.

4. Syö terveellisiä rasvoja. Terveellisten rasvojen lähteitä olivat pähkinät, kalat, oliveoilit sekä pellavaöljy. Korvaa ruokavaliosuunnitelmasi jalostetut hiilihydraatit manteleilla

5. Syö korkealaatuisia ruokia, jotka auttavat sinua hallitsemaan verensokeria, insuliinia ja energiatasoa. Tämä auttaa sinua menettämään rasvaa ja välttämään sinua ei -toivottua painoa.

6. Syö jopa 1 g proteiinia puntaa kohden painoa korkeintaan 150 gramsperin päivälle miehelle tai 200 grammaa päivittäin.

7. Älä juo alkoholia. Alkoholi välttää rasvan polttamisen ja lisää nopeasti satoja kaloreita. Alkoholin saanti voi myös vähentää testosteronitasoja, bigno-ei kaverille, joka haluaa saada laihaa.

8. Juo ympäristöystävällinen Marokon Jalkapallomaajoukkue Paita teetä sekä vettä. Tämä välttää aineenvaihduntasi alentamasta. Ei yhtä mainita, nämä ovat kaksi terveellisintä juomavaihtoehtoa.

9. Pysy johdonmukaisella nukkumisaikataululla. Jos mahdollista, estä WorkingAfonon ja yön yli vuorot. Ja älä pysy myöhässä katselemalla televisiota.

. Tämä MelstStrength -harjoittelu, jossa on täysin ilmaisia painoja, sekä kehonpainoharjoituksia sekä esityshorterin intervalliharjoittelua kuin pitkiä, hitaita väsyttävää sydäntä.

Bonus kehonrakennus- ja rasvan menetysvinkki:

Äskettäin olen kokeillut asiakkaiani lisäämällä ylimääräisen mini-harjoituksen rutiininomaiseen turbulenssiharjoitteluun rasvan menetysohjelmaan. Suorittamalla ruumiinpaino (10-20 minuuttia päivässä), olemme havainneet, että lisäämme jälleen kerran metabolismia ja lisäämme rasvan menetystuloksia.

Joten jos teet rutiininomaisen kehonrakennusharjoituksen aamulla, lisää kehon painopiste illallisen jälkeen. Toisaalta, jos harjoittelet iltapäivällä, tee Abodyweight Circuit aivan ensimmäinen asia aamulla.

Jos aineenvaihdunta on hidastunut virheellisen laihduttamisen tai elämäntavan takia, turbulenssiharjoitteluharjoittelu auttaa sinua pääsemään takaisin raiteilleen menettämään Fatand hankkimaan paljon enemmän lihaksia. Kun soveltat aineenvaihduntaa, olet menossa rasvaa hyväksi.

* Tämä lyhyt artikkeli on erityinen Ironmagazine.com -sivustolle, lisääntyminen kaikenlaisessa tyypissä ilman aikaisempaa suostumusta on ehdottomasti kielletty.

Napsauta tätä Craigin kokonaislihasmassan rakennusjärjestelmää!

___________________________________________________________________________viikko. Ilmaisen, välittömän kyseenalaisen rasvan menetysraportin ja täysin ilmaisen turbulenssikoulutuksen uutiskirjeen, mukaan lukien ehdotukset, jotka auttavat sinua maksimoimaan aineenvaihdunta, kehittävät lihasmassan ja hankkimaan harjoituksen menestys

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.