Selvitä, kuinka Michael Shulan Fitbit auttoi häntä selviytymään suuresta sydänkysymyksestä

viimeisen neljännen heinäkuun aikana, minulla oli aikomusta käydä lähellä olevassa japanilaisessa Zen -puutarhassa tyttöystäväni kanssa. Heräsin sinä aamuna hyvin, mutta suihkun ja kupin kahvin jälkeen aloin huomata, että olin vähän hengästynyt ja tunsin kipua rinnassa. Katsoin Fitbitiani, ja se sanoi, että sykeni oli 124 lyöntiä minuutissa. Se Gamba Osaka Paita oli epätavallista, koska en harjoittanut ja aloitin vain Boca Juniors Paita päiväni.

Kun pääsimme Zen -puutarhaan, yritin istua alas ja levätä nähdäkseni, voisinko alentaa sykettäni, mutta se pysyi koholla, enkä pystynyt selvittämään mitä tapahtui. Siellä olin Zen -puutarhassa, jossa sinun odotetaan löytävän rauhallista ja rauhaa, enkä voinut saada sydämeni lopettamaan kilpailun. Aluksi ajattelin mennä lääketieteelliseen laitokseen, jos tunsin edelleen samaa seuraavana päivänä. Jos minulla ei ollut fitbitistäni tietoja, olen ehkä tehnyt sen. Se olisi ollut huono päätös.

Olen 35 -vuotias ja viime heinäkuussa siihen päivään asti minulla ei ole koskaan ollut ongelmia terveyteni kanssa. Olen aina ollut aika aktiivinen. Aloitin armeijassa parhaiten lukion jälkeen ja palvelin yhdeksän kuukauden taistelumatkaa Irakissa vuonna 2008 MRAP-kuljettajana. Niille, jotka eivät tiedä, MRAP on 40 000 punnan kuusipyöräinen, miinankestävä kuorma-auto. Toimitimme tarvikkeita käyttöpohjojen ja ruoan ja veden eteenpäin paikallisille. Tuolloin se oli erittäin haitallinen paikka.

Kun olet nuori, tunnet olosi tuhoutumattomiksi, mutta olen huomannut, että kun sotilaat pääsevät armeijasta, he joissakin tapauksissa he antoivat terveytensä liukastua. Kun olet aktiivisessa tehtävässä, sinulla on joku, joka saa sinut tekemään fyysistä koulutusta joka päivä, mutta kun olet poissa, se on kaikki oman motivaatiotunne. Selvisin aikani taisteluvyöhykkeellä, mutta on yhtä tärkeää huolehtia itsestäsi, kun palaat takaisin kotiin. Siksi sain Fitbit Versan ja rohkaisin armeijassa tuntemaani ystäviä saadakseni myös sellaisen. Se auttaa sinua asettamaan tavoitteita ja pysymään motivoituneina. En uskonut, että se auttaisi pelastamaan henkeni.

Sinä päivänä Zen -puutarhassa huolestuin lopulta aisteistani ja sain tyttöystäväni ajaa minut sairaalaan. Jotain oli sydämestäni, etkä halua sekoittaa sitä.

Sairaalassa selitin oireeni ja osoitin heille sykekaavioni. Nämä tiedot tekivät todella selväksi, että jotain suurta oli tekeillä. He huomasivat nopeasti, että minulla oli keuhkoembolia. Hilpi esti verenvirtausta sydämeni lähellä. He panivat minut lääkitykseen alentaa verenpaineeni ja estää paljon enemmän hyytymiä muodostumasta. Kun he saivat minut vakiintumaan, he asettivat katetrin jalkaani läpi laskimon löytääkseen ja poistamaan hyytymän.

Olen täysin toipunut nyt. Olen palannut töihin sotilaallisen ammatissani laitteen rakentajana. Seuraan sykettäni ja aktiivista vyöhyke minuutteja Fitbitin kanssa, kun vaellan, pyöräilen ja treenaan kuntosalilla. Muistutan kaikki eläinlääkärit, jotka tiedän, että sinun on tehtävä päivittäinen PT, vaikka kukaan ei käski sinua tekemään sitä.

Keskustellessaan lääkärini kanssa toimenpiteeni jälkeen he kertoivat minulle, että Fitbit auttoi pelastamaan henkeni. He uskovat, että jos en olisi päässyt sairaalaan sinä päivänä, olisin todennäköisesti kuollut. Olen kiitollinen siitä, että minulla on niin hyödyllinen työkalu.

Michael Shula, kuten Ethan Watters kertoi

Nämä tiedot on tarkoitettu vain koulutustarkoituksiin, eikä niitä ole tarkoitettu lääketieteellisen diagnoosin TSG 1899 Hoffenheim Paita tai hoidon korvaamiseksi. Sinun ei pitäisi käyttää näitä tietoja diagnosoida tai hoitaa terveysongelmia tai ehtoja. Tarkista aina lääkäriltäsi ennen ruokavalion vaihtamista, nukkumistottumuksesi muuttamista, lisäravinteiden ottamista tai uuden kunto -rutiinin aloittamista.

Leave a Reply

Your email address will not be published.