Kaakaoflavanolit tumman suklaan kanssa pysäyttävät muistin laskun ikääntymisen aikana

kaakaoflavanolit tumman suklaan pysäyttämisen muistin lasku ikääntymisen aikana
kirjoittanut John Phillip

(NaturalNews) Laaja tutkimus viimeisen vuosikymmenen aikana on osoittanut elintarvikkeiden flavanoleiksi kutsuttujen luonnollisten yhdisteiden elintärkeän merkityksen, mukaan lukien mustikat, viinirypäleet, vihreä tee, omenat, sipulit, parsakaali ja tumma suklaa. Flavanolit tukevat solu- ja aineenvaihdunta -aktiivisuuksia koko kehossa tarjoamalla antioksidanttitukea ja tukahduttavia tulehduksia, mikä on suurimman osan tappavista kroonisista sairauksista.

Tilastotiedot osoittavat, että joka vuosi lähes kuuden prosentilla yli 70 -vuotiaista ikääntyviä aikuisia Aston Villa FC Paita kehittyy lievä kognitiivinen vajaatoiminta; Tila, joka etenee usein dementiaan ja monille yksilöille Alzheimerin taudin tuhoisaan diagnoosiin. American Heart Association Journal -lehdessä raportoivat tutkijat havaitsivat, että kaakaoflavanolien syöminen päivittäin voi parantaa lievää kognitiivista heikkenemistä.

Aikaisemmin tutkimukset ovat osoittaneet, että kaakaoflavanolin kulutus voi vähentää dementian kehittymisen riskiä, ja tämä viimeisin tiede tukee ajatusta, että tumman suklaan säännöllinen kulutus voi toimia suoraan aivojen rakenteeseen ja toimintaan suojaamalla neuroneja vammalta, parantamalla aineenvaihduntaa ja niiden vuorovaikutus muistista vastaavan molekyylirakenteen kanssa.

Kaakaoflavanolit lisäävät muistia ja kognitiivista toimintaa parantamalla insuliiniherkkyyttä
Tämän tutkimuksen suorittamiseksi tutkimusryhmä kokosi 90 vanhuksen osallistujan kohortin, jolla oli lievä kognitiivinen vajaatoiminta. Osallistujat satunnaistettiin juomaan maitopohjaista kaakaoflavanoliseosta, joka sisälsi pitoisuuksia 990 mg (korkein)-520 mg (välituote) tai 45 mg (alhaisin), päivittäin kahdeksan viikon ajan. Ruokavalio rajoitettiin muiden Everton FC Paita flavanolilähteiden poistamiseksi muista elintarvikkeista ja juomista kuin maitopohjaisesta kaakaojuomasta. Kognitiivista toimintaa tutkittiin toimeenpanotoiminnon, työmuistin, lyhytaikaisen muistin, pitkäaikaisen episodisen muistin, prosessointinopeuden ja globaalin kognition neuropsykologisten testien avulla.

Tutkijat havaitsivat, että testit työmuistin ja kyvyn yhdistämisen visuaalisten ärsykkeiden arvioimiseksi motorisiin vasteisiin paranivat merkittävästi korkeassa kaakaoflavanoliryhmässä verrattuna alhaisimpaan imuryhmään. Tutkimuksessa todettiin myös, että korkeammat flavanolijuomien juomat osallistujat olivat Juventus Paita parantuneet merkittävästi kognitiivisia pisteitä kuin alhaisemmat tason osallistujat. Tärkeimmät, korkean ja keskitason imuryhmän jäsenet osoittivat parannettuja markkereita insuliiniresistenssin, oksidatiivisen stressin ja verenpaineen suhteen suhteessa alhaiseen kulutukseen osallistujiin.

Tutkimuksen kirjoittajat päättelivät: “Tämä tutkimus tarjoaa rohkaisevia todisteita siitä, että kaakaoflavanolien kuluttaminen osana kalorien hallintaa ja ravitsemuksellisesti tasapainoista ruokavaliota voisi parantaa kognitiivista toimintaa… positiivista vaikutusta kognitiiviseen toimintaan voi olla pääasiassa paraneminen insuliiniherkkyydessä . ” Aikaisemmat tutkimuselimet viittaavat vastaavaan yhden neliön tumman suklaan (vähintään 85 prosenttia kaakaoflavanolien) päivittäin tai täydentäen 500–1000 mg standardisoitua ravistusta tai kapselia muistin parantamiseksi ja dementiariskin vähentämiseksi ikääntymisen aikana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.