Nevada -urheilukorvaukset, joita syytetään Wanderlei Silvan pitämisestä, että ”panttivankina”

hävisi eilisen uutistensa Nick Diazin dramaattisesti minimoidusta keskeytyksestä, joka noudattaa hänen Nevada -urheilukorvausta marihuana -saagaa, Wanderlei Silvan pitkittynyt ja jatkuva taistelu kompensoinnin saavuttamisessa takaisin Kilpailulääkitystestille toukokuussa 2014.

Lyhyesti Silva juoksi samoin kuin koko elinikäinen kielto sekä komissio 70 000 dollarin sakko. Toukokuussa 2015 Nevadan käräjäoikeuden tuomari Kerry Earley kumosi kiellon ja hienosti huomatessaan, että rangaistus oli “mielivaltainen, omituinen ja joita ei tukenut huomattavia todisteita”.

Tuomioistuin määritteli asiaa uudelleen kuulemisesta ja osti, että korvausongelma “asianmukainen” kurinalaisuus, jonka korvaus ei ole noudattanut.

Vaikka se on järjestetty uudelleen (kolmannen kerran) eilen, siellä on nyt lisäksi viivästyksiä, ja Silva ei ymmärrä hänen kohtaloaan ainakin helmikuussa. Samoin näyttää siltä, että korvaus ja Silva saavuttivat suostumuksen asetuksen (ts. Sovintoratkaisun) sekä korvaus sai sitten viileät jalat viime hetkellä käynnistämällä lisäksi Silvan asianajajan Ross Goodmanin rasittavia Brasilian Jalkapallomaajoukkue Paita vastalauseita. Vaihdon noudattaminen sijoittui sijaintiin 12. tammikuuta 2016 kuulemistilaisuudessa –

GOODMAN – Suuri aamu, edustaa Wanderlei Silvaa, kuten tämä korvaus tietää. Kun korvaus muistuttaa, tämä ostettiin uudelleenharjoittamiseen lokakuussa. Korvaus jatkoi sitä sitten marraskuun päivämäärän asettamiseen vielä yhdelle harjoitukselle ja ehdotetulle suostumusmääräykselle ehdotetulle hyväksynnälle.

Korvaus siirsi sen sitten tuolloin joulukuuhun. Sitten korvaus otti sen pois kalenterista ja muutti sen tammikuuhun. Jatkamalla Wanderlein kuulemista, se rikkoo hänen asianmukaista prosessin oikeuksiaan. Hänellä on asianmukainen prosessi oikeus saada tämä kuuleminen uudelleen, Sanfrecce Hiroshima Paita jotta se voi tuoda siihen lopullisuuden varmistaakseen, että hän voi ottaa kaiken haluamansa laillisen turvautumisen. Mutta ilman syytä näyttää, että korvaus siirtyy tähän, joka olisi pitänyt kuulla uudelleen noin 4 kuukautta sitten. Joten haluaisin kysyä korvausta, mikä on oikeudellinen perusta siirtää tämä vielä kolmannen kerran uudelleen kuulemispäivästä?

Puheenjohtaja Anthony Marnell, Jr – Olen täysin suoraan kanssasi. Toimitusjohtaja Bennett ja minä eivät ole tyytyväisiä siihen, mitä on neuvoteltu. Joten kaikki mitä voin kertoa sinulle tässä vaiheessa, ymmärrän, mitä sanot, sinulla on kuulovamma helmikuussa, voit luottaa siihen. samoin kuin se tulee kuulemaan uudelleen tuomioistuimen valtuuttamana.

GOODMAN-Arvostan näitä kommentteja, mutta se on asetettu uudelleen kuulemiseen myös tänään, joten mikä on oikeudellinen perusta, koska se ei ole jatkanut uudelleen kuulemista?

Puheenjohtaja Anthony Marnell, JR – Meillä on ollut useita muutoksia urheilukomissiossa, etenkin syyttäjässä sekä neuvonantajana, ja yritämme varmistaa, että kaikki, jotka ovat näissä tehtävissä, ovat yhtä paljon kuin nopeus. Joten voimme esitellä tapauksen, jotta he voivat esitellä tapauksen uudelleen.

Komissaari Lundvallin kanssa lyhyen vaihdon jälkeen siitä, onko Silva läsnä uudelleen kuulemisessa Goodmanissa, joka selitetään-

Goodman…. Korvauksen on kuultava tätä Atalanta BC Paita uudelleen. Se on niin yksinkertaista. On oltava lopullista. Et vain voi pitää tätä kuulemistilaisuutta ja estää Wanderlein saamasta lopullisuutta ja tuoda tätä yhtä paljon kuin lopullinen tuomioistuin. Suostumusasetus hylätään. Sitä ei ole hyväksytty, joten haluamme jatkaa kuulemista. Sinulla on täällä kykenevä syyttäjä. Se on suoraan eteenpäin kuultava uudelleen. Emme näe oikeudellista perustaa, miksi emme voi edetä kuulemistilaisuuteen.

Jos komission jäsen toteaa, koska herra Silva ei ole täällä, niin haluan tehdä sen poistamaan sen, että herra Silva ei tule ilmestymään, hänen oikeutensa ei näyttää, että hän voi tehdä sen neuvonantajan kanssa.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

Nevada Athletic -korvaukset vähentävät Diazin rangaistusta; Viive Silva kuulee uudelleen helmikuun 11. tammikuuta 2016 asti “Nevada Battle Sports Law”
Wanderlei Silva löytää kohtalonsa NSAC: n harjoittamisella Todayoctober 29. 2015in “Doping”
NSAC -tiedot, jotka vastaavat Wanderlei Silva -lääkkeiden testaamiseen Casemarch 6, 2015in “Doping”

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.