Otetaanpa geodeettinen kupoljuhla

Mikä on geodeettinen kupoljuhla? Vielä tärkeämpää on, mikä on geodeettinen kupoli? Se on rakenne, joka on valmistettu sarjasta kupolin tai pallon muodostamiseksi. En tiedä, tiedän vain, että Ben on opiskellut heitä ja tehnyt viime aikoina minigeodeettisen kupolin. Autin häntä lopettamaan sen lauantaina ja meillä oli eilen kupolijuhla!

Tämä on minä kiipeämässä ylös ja Ben seisoo kupolissa. Kuvasta on vaikea sanoa, mutta se on erittäin pitkä ja iso !! Pelkäsin ja se tuntui erittäin korkealta. Mielestäni se on jotain 12 Sporting CP Paita jalkaa korkeaa, enkä tiedä kuinka suuri ympärillä !!
Viimeisimmät videoni

Maratonin koulutuspäivä 5
Marathon Training Running -blogi – Run Eat toistaa. Harjoittelusuunnitelma päivä 5.

Lisää videoita

0 sekuntia 4 minuuttia, 34 sekuntia

Seuraava
Sitten hän oli poissa – kirjakatsaus
04:20

Elää
00:00
08:21
04:34

Benin koneinsinööri ja on aina kiehtonut geodeettiset kupolit ja kupolitalot. Joten hän tajusi, kuinka tehdä riittävän vahva aikuisten kiivetä ja sisäpuolelle voi pitää muutaman suuren riippumaton.

Hän työskentelee UAV: ​​ien ja lentävien taksien kanssa (hyvin erilainen kuin kupolit), joten tämä oli pohjimmiltaan lil hauska harrastus? Harrastukseni ovat juokseminen ja syöminen, jotka yhtäkkiä vaikuttavat vähemmän vaikuttavilta. Ja olen kunnossa siinä. Mutta on melko naurettavaa rakentaa jotain niin suurta vain potkuja varten.

Kuuluisin geodeettinen kupoli?

Se on Epcot Hei!

(Kuvan lähde)

Satunnainen himo… Marcon saarella joka vuosi on onnellinen tunti munchies. Tänä vuonna minun piti unohtaa se, koska olin neuvottelupuhelussa. Mutta en voinut saada munchiesista mielestäni! Joten otin joitain kaupasta ja kaikki oli oikeassa maailmassa.

Kupolisuhteen kunniaksi / vain siksi, että hän on mukava, naapuri, joka on tuonut kotiin tehdyt perunat. Hänellä on kotona oleva rasvakeittiö! Se on legit. Hän toi ne täysikokoiseen paperipussiin. Olin innoissani.

Marmorit.

Illallisen jälkeen juhlimme kupolia! Ben asetti tähän paljon tutkimusta ja fyysistä työtä. Se on erittäin vahva ja molemmat seisoimme sen päällä.

Tänä aamuna juoksin rannalle. Se on erittäin kuuma ja kostea, mutta mieluummin juosta siinä ja käsittelen kuin ohita juoksu.

Pyydä aina muukalaista ottamaan kuva sinusta, kun juokset lomalla. Se on mukava muisti ja vaihtaa kameran rullaa, joka on täynnä ruokakuvia ja kiinnostavia Real Sociedad Paita satunnaisia ​​kohteita, joista et välitä myöhemmin (oi, onko se vain minä?).

Kysymys: Mikä on harjoittelu tänään?

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden kanssa:

Voit auttaa kehon positiivisuutta juoksijoille

Voit auttaa kehon positiivisuutta juoksijoille

Liipaisinvaroitus: Tämä viesti sisältää kuvaukset negatiivisesta kehon kuvasta henkilökohtaisesta kokemuksestani. Kun Marokon Jalkapallomaajoukkue Paita tähti ensin

Lil -veljeni lukion valmistumisjuhlat ja suuri meksikolainen ruoka

Lil -veljeni lukion valmistumisjuhlat ja suuri meksikolainen ruoka

Lukion valmistumiskeskus ja lahjapöytä. Juhlat meksikolaisessa ravintolassa ja kaikissa ruokia ja margaritas -ulkopuolisia

Juoksumaton suihkuhain säiliö ja ovatko lounaspäivämäärät … päivämäärät?

Juoksumaton suihkuhain säiliö ja ovatko lounaspäivämäärät … päivämäärät?

Hei! Miten menee? Sisään vain suosikki juoksemiseni ja syömiseni tästä viikonloppusta! Mitä olet tekemässä? Ensimmäinen

Hyvää uutta vuotta Run Eat -sovelluksesta!

Hyvää uutta vuotta Run Eat -sovelluksesta!

hyvää uutta vuotta!! Olen palannut lil -lomasta ja haluan lähettää sinulleST haluaa vuodelle 2022. Kaipasin sinua ja bloggaamista ja f

Juoksu Marco Island Florida 2021

Juoksu Marco Island Florida 2021

Missä juoksua Marco Island Floridassa. Juoksuvinkit matkailu- ja kesärannalle. Florida Run -blogi ja

Vuoden parhaat kilpailut, juokseminen ja reseptit!

Vuoden parhaat kilpailut, juokseminen ja reseptit!

Kuinka monta mailia juoksin tänä vuonna. Parhaat kilpailut ja juoksuvinkit yhdessä yhdessä viestissä! Katso kokonaiskilometri ja Calo

⚡ Shareaholicilla

.

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.